DEV.BG: иновативна IT платформа за разработчици и технологични ентусиасти

DEV.BG е иновативен онлайн борд за работа, в който може да се намери информация в IT сферата, като обяви за работни места в областта на технологиите. В платформата се публикуват само ИТ обяви, поради факта че компанията зад нея си сътрудничи с професионалисти в ИТ индустрията от дълго време. Целият софтуер и функционалности са предназначени да помогнат на търсещите работа в технологичния сектор.

Dev.bg иновативна IT платформа за разработчици

DEV.BG е организатор на технологични събития в България и домакин на над 160 специализирани събития всяка година, а годишната конференция DEV.BG All In One е едно от най-големите събития в сектора. В раздела „Digest“ се публикуват интересни истории за технологии от цял ​​свят, новини, интервюта, анализи и изследвания за технологичната индустрия и се споделят текущи тенденции в индустрията.

В платформата работодателите могат да си изградят кариерен профил с подробно представяне какво е да се работи в техните компании. Кандидатите за работа могат да филтрират обявите и да намерят това, от което се нуждаят, като преглеждат профилите на работодателите. Например, те могат да видят всички обяви за Java от продуктови компании или всички .NET обяви от фирми, които предлагат повече от 25 дни платен годишен отпуск.

За повече информация относно DEV.BG или за да започнете своето пътешествие като разработчик, посетете сайта на адрес https://dev.bg.

Avatar

Редакция Безработен

Вашият коментар

Вашият коментар ще бъде одобрен, ако не сте "робот"

Потвърдете, че не сте "робот"