Пари с приложението Crypto.com

Искате ли да узнаете как да печелите от приложението Crypto.com, дори ако сте напълно начинаещ в света на криптовалутите? Тo не само е удобно за начинаещите, но има и функции, които са пригодени за хора независимо от нивото на опита им.

Пари с приложението Crypto.com

Печалби от автоматични покупки и продажби на криптовалута

Методът е един от най-лесните начини да печелите от търговия с криптовалути. Идеята е, че можете да купувате или продавате криптовалута на определена цена, без да се налага да чакате тя да достигне съответната стойност, за да извършите транзакцията.

Можете да настроите Crypto.com да купува конкретна криптовалута, когато цената ѝ достигне определена стойност. Когато това се случи, приложението ще изпълни сделката според начина, по който сте я задали (общата сума на криптовалутата, която трябва да бъде закупена).

От друга страна, можете също така да продадете криптовалута, когато тя достигне определена цена, за да увеличите печалбата си.

Печалби от автоматични покупки и продажби на криптовалута

Просто се уверете, че цената е реално зададена (в проценти – 5%, 10%, 15%), за да може да се изпълни сделката. Тази функция ви помага да купувате криптовалути на възможно най-ниската цена и да ги продавате на възможно най-добрата цена, което е и целият смисъл на печеленето от крипто търговия.

Ако използвате Google Pay за купуване на крипто в приложението, транзакцията е без комисионна.

Печалби от автоматични покупки и продажби на криптовалута

Тегленето на фиатното салдо е възможно по банков път и на стойност минимум 80 евро. Трябва да направите депозит от вашата банкова сметка към Crypto.com от 1 евро, за да я потвърдите в приложението. Банковата сметка също може да бъде и тази, която имате в Revolut или Wise. Транзакциите са без комисионни и се отразяват в рамките на минути.

теглене от crypto.com

Реферална програма

Можете да печелите и чрез програмата за препращане на Crypto.com. Идеята на тази възможност за печалба е сравнително проста. Вие каните хора да се присъединят към приложението, като споделяте кода си за покана.

Реферална програма crypto.com

Когато се регистрират и въведат вашия код, те ще станат ваши реферали. След това ще трябва да изпълнят определен набор от изисквания, които ще бъдат обяснени след присъединяването (потвърждаване на електронната поща, проверка на KYC с телефонен номер и документ за самоличност) и ще получат бонус от 25 USD, ако поръчат Ruby карта или по-висок клас. Бонусът се изплаща в CRO токени, които могат да бъдат продадени за различна валута или задържани, ако има очакване стойността на токена да се увеличи. Вие, от друга страна, също ще получите бонус от 25 долара за това, че сте привлекли реферал.

Това е чудесен начин да печелите от приложението Crypto.com, но трябва да се уверите, че каните хора, които се интересуват от използването на това приложение. В противен случай няма да спечелите нищо.

Използвайте код: zef8hta578

Avatar

Петя Младенова

Front-end разработчик и ПР редактор с над 12 години опит в областта на уеб технологиите.

Вашият коментар

Вашият коментар ще бъде одобрен, ако не сте "робот"

Потвърдете, че не сте "робот"