Надомни доходи с дъските на успеха

Искате ли да увеличите своите доходи? Да? Бихте ли подарили 25 лева на непознат, за да получите 8 пъти по толкова? Да? Имате ли приятел, който също иска да увеличи доходите си? Да? Знаете ли, че има социален метод за надомни доходи? Не, не е МЛМ или пирамида. Когато научих за него, си спомних за моя подобна идея: да увелича своите доходи и да помогна на приятел да постигне същото. И когато този приятел помогне на свой приятел, процесът става безкраен…

В един отдалечен свят съществува общност, известна като „Дари-Получи“. Сформирана е от разработчици ентусиасти, създали иновативен бот, който променя начина, по който хората изграждат своите финанси и се подкрепят един друг. Интегриран в Telegram, ботът е интелигентна автоматизация на седем дъски за 8-кратно умножаване на еднократно дарение, която позволява на общността да постига постоянен прогрес.

финансов прогрес с дъските на успеха

За присъединяването към общността и участието в дъските са достатъчни две стъпки: желаещият да е готов да дари еднократно от джоба си 13 евро (или 25 лева) и да покани един приятел, който да повтори стъпките му. След като от  борд „дарител“ достигне борда „получател“ в първата дъска, 8 участници му подаряват по 13 € (или 25 лева), което му дава обща сума от 104 € (или 200 лева).

Участникът има възможност да се премести към втората дъска, в която дарява първоначално дарената сума умножена по 3 (€13х3) – 39 € (или 75 лева) от спечелените си средства в първата дъска и получава 8 пъти повече: 312 € (или 600 лева). Продължава към третата дъска, като сумата за дарение също се умножава по 3 и получава отново 8 пъти повече. На всяка следваща дъска се дарява от спечелените средства от предходната дъска, докато се достигне значителната сума от 104 000 € (или 200 000 лева) в седмата дъска.

Така чрез простотата на един малък дар от 25 лева и поканен приятел да се присъедини, участникът подобрява своето финансово състояние и отново може да участва в дъските. Цикълът е безкраен.

„Дари-Получи“ е общност с елементи на социална структура, която предоставя възможност за взаимна помощ и подкрепа между членовете ѝ, без да съществува маркетингова схема или финансова пирамида. В тази общност не се продават стоки, а се разменят парични подаръци, които помагат на хората да постигнат своите цели.

общност с елементи на социална структура

Ето основните ѝ предимства:

Парични подаръци: В рамките на общността не възниква необходимост от закупуване на стоки. Вместо това хората си изпращат и получават парични подаръци във връзка със своите нужди и цели.

Взаимна подкрепа: Всеки нов участник дарява свои средства единствено на старта и се съгласява, че други хора ще направят същото и за него.

Възможност за прогрес: Поканването на един човек да се присъедини към общността е условие за нейното развитие. Това създава възможности за сътрудничество и нови приятелства.

Повторно участие: След като получи подаръци, участникът може да се включи отново в системата и да дарява на други хора. Това осигурява циркулация на средствата и възможност за повторни ползи.

Без задължения: Не е необходимо участие в кредитни схеми. Дари-Получи не е свързана с кредити, ипотеки или жилищни кооперативи.

Матрична структура: Общността е изградена по матричен начин, като новите дъски се разделят и разместват. Тук няма постоянна и йерархична структура.

Въпреки тези предимства, възможно е хората да асоциират „Дари-Получи“ с негативните страни на инвестиционни проекти и мрежовия маркетинг. По-долу изброените точки, взети от правилата на системата, опровергават тази асоциация:

 1. Общността „Дари-Получи“ не събира парични средства от участниците.
 2. Всички парични подаръци се изпращат единствено между участниците.
 3. Участниците сами се свързват помежду си относно своите данни за изпращане на подаръци.
 4. В общността не се инвестира, не се даряват средства назаем.
 5. Преди да изпрати подарък, участникът потвърждава всичко в бота.
 6. Разработчиците на бота не печелят от подаръците на участниците – те са равноправни членове на общността.
 7. Ботът е набор от правила, които свързват хората един с друг.
 8. В общността няма приходи от покани за нови членове.
 9. „Дари-Получи“ е равноправна система с децентрализирана архитектура.
 10. Участието в общността е на доброволна основа.

Проектът „Дари Получи“ отразява визията на Александър Вострецов за по-справедлив и равноправен начин на финансово участие, където хората обединяват усилия, за да постигнат своите цели. Въпреки медийните критики и съмненията към новаторските му идеи, Александър не се отказва от вярата си в силата на съвместната помощ и общностните връзки.

Ясно познавам целите си и се фокусирам върху постигането им. Обичам да общувам с интересни личности. Уважавам тези, които постоянно се развиват в нещо. Уважавам честността и добротата у хората. С негативисти и оплаквачи не е възможно да продължиш напред.

Участниците в общността надхвърлят 167 469 души, като само в българската общност „Дари-Получи България“ наброяват над 600 души и се увеличават все повече.

„Дари-Получи“ е матрица с неизмерим потенциал. Ако я визуализирам като филмова лента, резултатът е свръх надмощие над работодателите и заплати без граници.

Avatar

Петя Младенова

Front-end разработчик и ПР редактор с над 12 години опит в областта на уеб технологиите.

2 коментари относно “Надомни доходи с дъските на успеха

 1. Здравейте, къде мога да прочета повече информация? Какво се изисква? Бих искала опитам.

  1. Здравейте, Рени!

   За участието в дъските е достатъчно да сте готова да дарите еднократно 25 лева на участник и да поканите един приятел, който иска да увеличи доходите си и да повтори стъпките Ви.

   Подробна информация и как да стартирате, може да прочетете тук.

Вашият коментар

Вашият коментар ще бъде одобрен, ако не сте "робот"

Потвърдете, че не сте "робот"