Изпрати твоето професионално или лично умение

лични умения и компетенции

Печели от своите умения и компетенции

Успехът във всяка лична професионална област често се крие в усвояването на набор от умения и качества, някои от които идват от академичното образование, други от опита на работното място, чрез доброволческа дейност или стаж.

Универсална рецепта за успех на практика не съществува – всеки трябва да извърви своя път. Необходимо е да вярвате в собствените си способности и да превръщате мислите си в реални действия, защото мисълта е сложният двигателен механизъм на нашето съществуване, а умът е в основата на всяка промяна.

Ако сте безработни с професионални или лични умения и търсите възможност да изградите ценна мрежа от полезни контакти, за да печелите от уменията си, попълнете формуляра по-долу и го изпратете. Вашите умения ще бъдат публикувани в категорията „Безработни с умения„.

Примерен текст:

Ръчно изработени пръстени демонстрират архитектурната красота на световните столици

Бижутерката Ола Шектман създава деликатни и впечатляващи бижута, вдъхновени от любимите на света пейзажи на големите градове. На всеки 2-3 години Ола се мести в различни метрополии и оставя средата около нея да прерасне в нейните творчески идеи. Тя топи, кове, огъва и полира метали на ръка, за да създаде пръстени, които отразяват архитектурната красота на света, подчертавайки най-великите монументи и забележителности.

ръчно изработени пръстени

Именно тези отличителни детайли, които са част от дизайна на Шектман, са едновременно най-атрактивните и поразителни аспекти на нейното артистично и майсторско умение, тъй като позволяват на потребителите да носят със себе си популярните забележителности на любимите си градове, като Лондон, Париж, Ню Йорк, Берлин, Хонг Конг, Вашингтон, Чарлстън, Бостън, Сан Франциско, Амстердам, Стокхолм и Единбург.

Полезен ресурс, за да сте предварително подготвени при контакт с работодател: Europass CV е безплатен онлайн инструмент, който ви позволява да създадете автобиография, която може да се използва в европейските страни. Разделът „Професионален опит“ може да изброява вашите доброволчески дейности, а разделът „Лични умения“ може да опише вашите придобити умения и способности.

Формуляр за изпращане на умения и компетенции

Съгласявам се личните ми данни да бъдат използвани за комуникация с мен относно тази кореспонденция.