Karieri.bg с обновена платформа за работа, за да оптимизира процеса на набиране на персонал


Karieri.bg, водещият борд за работа в България, обнови платформата си, предназначена да опрости процеса на търсене на работа и набиране на персонал както за търсещите работа, така и за работодателите.

Karieri.bg с усъвършенствана платформа за търсене на работа

Новите функции на платформата включват усъвършенстван потребителски интерфейс, който улеснява търсенето и кандидатстването за работа. Кандидатите могат да създават и управляват своите автобиографии, да кандидатстват за работа с едно кликване и да получават известия за работни позиции въз основа на своите предпочитания.

Работодателите също могат да се възползват от новите функции, включително табло за управление на обявите за работа и кандидатите, както и достъп до разширена база данни с автобиографии. Базовият абонаментен план с период от 3 месеца е с опция за публикуване на неограничен брой обяви за работа, стаж или проекти. Той е подходящ за малкия бизнес, по-рядко търсещ кандидати за работа.

В допълнение към новите функции на платформата Karieri.bg ще продължи да предоставя на търсещите работа ценни ресурси и инструменти, които да им помогнат да постигнат успех в търсенето на работни позиции. Това включва изчерпателен раздел с кариерни съвети, съвети за интервю за работа и информация за заплатите в различните браншове.

Karieri.bg
свързва търсещите работа с работодателите от 2006 г. и е помогнал на хиляди професионалисти да намерят мечтаната работа. В платформата има над 200 000 регистрирани кандидати за работни места и над 2500 работодатели.

За да научите повече за Karieri.bg, посетете https://www.karieri.bg/.Avatar

Редакция Безработен

Вашият коментар

Вашият коментар ще бъде одобрен, ако не сте "робот"

Потвърдете, че не сте "робот"